⋆⋆⋆⋆⋆ Over Ons ⋆⋆⋆⋆⋆

Van proefballonnetje naar full-scale webhosting.

Ons idee

Arjan Olsder, consultant bij WEB WINGMEN, bedacht in september 2019 dat webhosting in Nederland anders kan.

In het hoge segment is het heel logisch dat een webhost je precies vertelt wat je koopt. In het lage segment is dat compleet anders.

HostMijnWebsite.com brengt hier verandering in door wel transparant te zijn over wat je wel en niet krijgt.

Beperkte overboeking

Het geheim van webhosting is overboeking. Het verkopen van dezelfde capaciteit aan meerdere klanten omdat niet iedereen de capaciteit altijd nodig heeft. In de basis een mooi stukje duurzaamheid. Maar ook een enorm risico wanneer de maximale capaciteit wordt bereikt.

Ook wij overboeken om onze prijzen betaalbaar te houden. Geen enkele klant kan op onze servers het maximale aantal processors, geheugen en opslag benutten. Zo garanderen wij maximale beschikbaarheid voor iedereen. Jouw website krijgt op ieder moment de maximale kracht waar jij voor hebt betaald.

Persoonlijk contact

Wij willen al onze klanten kennen. Als we merken dat een klant een project op onze servers wilt plaatsen dat een risico voor andere klanten is, gaan we het gesprek met die klant aan. Daarom is het ook niet mogelijk om geautomatiseerd een account bij ons aan te maken.

Door samen te werken met de grootste WordPress helpdesk van Nederland bieden we optimale bereikbaarheid en een enorm hoge servicegraad aan. Want welke host helpt je op het moment dat jouw site een error 500 genereert? Of moet worden opgeschoond? Het kan allemaal.

Veiligheid

Wij hanteren een 1 domein per pakket beleid. Dit doen we omdat we willen dat al onze klanten in een eigen ‘Container’ komen te zitten. Wordt een klant gehackt, kan de hacker niet eenvoudig bij data van andere klanten. Zo verlagen we de risico’s verder dan andere webhosts in ons prijssegment.

Groot inkopen

Het is belangrijk voor webdesigners om een vaste inkomstenstroom te genereren. Dit zorgt ervoor dat ze gemakkelijker in business blijven. Ook wanneer er even weinig werk te vinden is. Daarom bieden we dezelfde pakketten ook als optie aan om groots in te kopen.